Hvis du ønsker en liste med alle de personer der har deltaget til dit arrangement, så følg med her!

Dette kan gøres på arrangør-niveau og arrangement-niveau. Forskellen på disse to er at arrangør-niveauet vil sørge for at alle dine arrangementer har indstillingen slået til, hvorhen arrangement-niveau kun er det enkelte arrangement.

Arrangør-niveau:

Start først med at vælge din arrangør og derefter tryk på Generelt oppe i toppen. Når dette er gjort, kan du blot trykke på Indstillinger og rulle ned til funktionen Ønsker du at modtage en deltagerliste når salget slutter. Vær venligst opmærksom på om du har slået den til eller ej.

Arrangement-niveau

For at ændre denne indstilling på arrangement-niveau skal du vælge det arrangement du ønsker at ændre, og derefter gå ind under Indstillinger. Nu ruller du ned indtil du finder funktionen Ønsker du at modtage en deltagerliste når salget slutter.

God fornøjelse med arrangement :)