Du kan vælge at give købere mulighed for at betale med MobilePay på dine arrangementer. Du skal dog være opmærksom på det koster et gebyr hver gang en køber vælger MobilePay som betalingsmiddel og dette gebyr betales altid af arrangøren.

Se vores nuværende priser her: https://www.place2book.com/da/help/event_maker_prices

Der er to måder du kan slå MobilePay til; for alle arrangementer, eller for kun nogle enkelte arrangementer.

For at slå det til for alle arrangementer, skal du gå ind på "Generelt" -> "Indstillinger" og køre ned i bunden af siden under "Betaling og gebyr":

For at gøre det på et enkelt arrangement, skal du gå ind på redigering af arrangementet, klikke på indstillinger i menuen til venstre og her køre ned i bunden af siden. Indstillingen ser ud som på billedet over.