På Place2Book kan du nemt, enkelt og hurtigt kreditere et køb.

Der er 2 måder at finde et køb på. Den første er ved at trykke på "Købsliste", under arrangementet det drejer sig om, og vælge købet som skal krediteres:

Den anden er ved at trykke på "Find billet" og herunder vælge det køb som skal krediteres:

Hele købet kan krediteres ved at trykke på "Slet billetter og krediter betaling":

Hvis det kun er en af billetterne der skal krediteres, kan du blot trykke på "Slet og krediter" ud for billetten som skal krediteres.

Når man kreditere en billet er det kun beløbet for selve billetten og evt tilkøb der bliver krediteret, gebyret for billetten bliver dermed ikke krediteret. Se også vores betingelser: https://www.place2book.com/da/help/fees

Det koster et gebyr at kreditere og dette betales af arrangør.

Se vores seneste priser: https://www.place2book.com/da/help/event_maker_prices