Oprettelse af gavekort

Tryk på Gavekort i menuen i toppen:

Tryk på Opret nyt gavekort:

Udfyld ønsket navn, beskrivelse og salgsperiode. Sæt hak i Vis på salgsside, hvis du gerne vil have gavekortet på arrangementslisten. Tryk derefter på knappen Opret gavekort:

Nu viser gavekort oversigten det nyoprettet gavekort, herfra kan man redigere, se køb, vise salgslinks eller slette gavekortet:

Demo af køb og brug

For at demonstrere hvordan gavekort ser ud fra billetkøbers side går denne artikel igennem køb og brug af gavekort.

Personen vil købe et gavekort for 100 kr, og trykker på Læg i kurv:

Klikker videre:

Accepterer betingelserne og går videre til betaling:

Køberen har nu fået tilsendt gavekort til mail.

Nu går køber ind på ét af arrangørens arrangementer for at købe billet, og vælger én billet:

Under punktet Din billet vælger køber Ja, til Har du et gavekort? og taster sin kode ind og trykker på knappen Send:

Gavekortet er nu registreret og købet kan gennemføres: