Hvis der printes fra en Windows computer, så er der flere muligheder for at printe - de fleste programmer har nemlig den samme genvej til at printe. Når man har åbnet pdf-filen med billetten/billetterne, trykker man Ctrl+P og derefter skulle der meget gerne komme en print-dialog frem på den skærm. Har man en Mac som kører med macOS, er genvejen CMD+P.

Det kan også være at programmet man bruger ikke kan printe, og så anbefaler vi at bruge den seneste version af Adobe Reader som kan hentes her:

https://get.adobe.com/reader/?loc=dk

(Vær opmærksom på at fjerne fluebenet fra det ”Valfrige tilbud” om at installere McAfee, da det er på automatisk, og mange overser dette og kommer til at installere mere end bare selve Adobe Reader.)

Bruger man en moderne browser som Microsoft Edge, Safari, Google Chrome eller Mozilla Firefox kan man med fordel også åbne billetten/billetterne i dem da de kan læse pdf ved at trække filen ind i browserens vindue og så printe via browseren.

Printes der via en iPhone, iPad eller iPod kan man læse mere om det her:

https://support.apple.com/en-us/HT201387

Hvis problemet ligger i at printet af billetten/billetterne ser underlig ud, så tjek at print indstillingerne til printeren er sat rigtig op. Så som at den printer på A4 papir og dine marginer er sat korrekt. I Adobe Reader, og de fleste andre programmer, er der noget som hedder ”Page Scaling”, sæt da den til ”Fit to Printable Area”.

Hvis der er mulighed for at prøve at printe fra en anden computer og/eller printer – kunne dette også være oplagt at gøre.